Genel

Erkan Petekkaya Kalp Krizi Geçirdi Sağlık Durumu Nasıl?

Erkan Petekkaya hangi hastanede, öldü mü?

Erkan Petekkaya Kalp Krizi Geçirdi Sağlık Durumu Nasıl? Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın yeni projesi olan Son Gün’ün çekimlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Peki Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu nasıl, doktorları açıklama yaptı mı, işte merak edilenler…

Türkiye’nin en önemli oyuncularından olan Erkan Petekkaya kalp krizi geçirdi. Aynalı Tahir, Serseri, Bedel, Hanımın Çiftliği, Sonbahar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dila Hanım, Benim Hala Umudum Var, Paramparça, Kayıtdışı, Vurgun, Gel Dese Aşk, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya kalp krizi geçirdi. Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncunun hangi hastanede yattığı da merak ediliyor.

51 yaşındaki ünlü oyuncu son projesi olan Son Gün isimli dizinin çekimlerinde fenalaştı. Çekim sırasında kalp krizi geçiren ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı. Geçen aylarda böbrek ameliyatı olan ünlü oyuncunun sağlık durumu hayranları tarafından merak edildi. Peki ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl?

ERKAN PETEKKAYA SAĞLIK DURUMU

Kalp krizi geçiren ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu edinilen bilgiler arasında yerini aldı. Sette yaşananlar seneni ile çekimler iptal edilirken Erkan Petekkaya’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ailesinden konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. 51 yaşında kalp krizi geçiren Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi 8 bölümden oluşacaktı. Dizide her bölümde bir başka kişinin ölmeden önceki son günleri anlatılıyor. Erkan Petekkaya’nın başrol oynadığı dizi 8 bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Gecenin Kanatları, Yeni Dünya, Kolpaçino 3. Devre, Ayla, Deliler, Kapan, 15/07 Şafak Vakti gibi filmlerde oynamıştı. 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlenen ünlü oyuncunun Cem Cano Petekkaya isminde çocuğu vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu