Genel

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘af’ tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun af açıklamasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe olmuşsun. Teröristleri cezaevlerinden nasıl çıkarırız diye uğraşıyorsun. Boşuna uğraşma, o teröristler oradan çıkamaz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da Menteşe Atatürk Bulvarı’nda Marmaris – Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi, Bodrum Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan şunları söyledi:

“BAY KEMAL, SEN BU TERÖRİSTLERLE DİRSEK DİREĞE GEZDİN”

“Geçtiğimiz günlerde TSK’yı güçlendirecek bir savunma sanayi projesinin açılışında ordumuzun komutanlarıyla birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük. Sayın Kemal Tayyip Erdoğan bu ordunun başkomutanı olarak Sakarya Arifiye’de ne yaptı? Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında, zihninde böyle bir şey var mı?

Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe oldun. Teröristleri cezaevlerinden nasıl çıkarırız diye uğraşıyorsun. Boşuna uğraşma, o teröristler o cezaevlerinden çıkamaz. Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne sebep olan Demirtaş değil miydi? Şimdi onları çıkaracağını söylüyor. Bu millet size bu yolu açmayacak. Bu millet bu ülkede terörden beslenenlere, kan emicilere yol vermeyecek.

Biz hak ve özgürlük deyince milletimizle el ele olmayı anlarız. Kan emicilere asla prim vermeyeceğiz. Bu zihniyet yatırımlarımızı sabote etmek için çalmadık kapı bırakmamış, kahraman ordumuzu hedef alarak gerçek niyetini göstermiştir.

Egemenliğimizi hedef alan ülkelere gösteremediği tepkileri komutanlarımıza gösteren, onlara edepsizce hakaret eden bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi?

Bu ülkenin hangi hakkını savunabilirler? Biz bunların gerçek karın ağrılarını çok iyi biliyoruz. Merhum Menderes’i idam sehpasına böyle gönderdiler, ülkeye böyle saldırdılar. İçeride ve dışarıda Türkiye’yi hedef alanların yanında yer aldılar.”

6’LI TABLOYA TEPKI

“Aynı zihniyetle yeni oyunlar peşindeler. Bir masa kurmuşlar. Etrafındaki herkesin sesi farklı çıkıyor. Herkesin kafası farklı çalışıyor. Herkes ayrı ayrı hesap yapıyor. Bunlar anayasayı da hiç okumamışlar. Daha seçilmediniz, nasıl hemen seçime gidiyoruz diyorsunuz?

Allah birdir, başka bir şey yoktur dedikleri zaman onlara inanın. Çünkü Allah birdir. Masa altında saklanan görünmez ortakları başka telden çalıyor. Onlar şımarıklığın daniskasını yapıyorlar. Çünkü onlar sadece zararın dostlarıdır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu