Genel

Eda Ece ve Sevgilisinin Tatil Macerası

Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer tatile çıktı

Eda Ece ve Sevgilisinin Tatil Macerası. Bir dargın bir barışık halleri ile dikkatleri üzerine çeken Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer tatilde beraber görüldü. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrol olarak Yıldız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece dizisinin yayın arasındayken tatile gitti. Sevgilisi Buğrahan Tuncer ile beraber tatilde görüntülendi.

Yoğun bir çalışma döneminde olan ünlü çift rotalarını Marmaris’e çevirdiler ve tatillerini orada yaptılar. Arkadaşlarıyla tekne kiralayıp koy koy gezen ünlü çift denizde kameralara yakalandılar. Selimiye’ye demir atan ünlü çift güneşin ve denizin tadını çıkardılar. Buğrahan Tuncer teknede spor yapmayı da ihmal etmedi.

Başarılı sporcu Buğrahan Tuncer teknelerinin halatında barfiks çekti. Aynı zamanda sevgilisine güç gösterisi de yaptı. 32 yaşındaki ünlü oyuncu Eda Ece oynadığı Yıldız karakteri Disney Plus’ta yayınlanacak.

Başarılı oyuncu televizyon hayatına Mihriban dizisi ile başladı. Ardından Hayat Bilgisi dizisinde Sude’yi canlandırdı. Ben Bebek’de Cemre’ye hayat veren ünlü oyuncu Adını Feriha Koydum dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan Pis Yedili dizisinde Günçiçek Seymen karakterine hayat verdi. Beni Böyle Sev dizisinde Zeyno’yu canlandıran ünlü oyuncu İlişki Durumu: Karışık dizisinde de yer aldı. Yasak Elma dizisinde Yıldız Yılmaz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Maske Sen Kimsin’de jüri olarak yer aldı. Kızım İçin, Kocan Kadar Konuş, Görümce, Yol Arkadaşım, Deliha 2, Feride gibi filmlerde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu