Genel

Ece Erken’in Takipçisinden “Ne Çabuk Unuttun” Yorumu

Ece Erken takipçisine çıkıştı

Ece Erken’in Takipçisinden “Ne Çabuk Unuttun” Yorumu. Başarılı sunucu Ece Erken, 2021 yılında dünya evine girdiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu ocak ayında uğradığı silahlı saldırının ardından kaybetmişti. Eşinin ölümüyle beraber zor günler geçiren Ece Erken, şu sıralar oğluyla beraber tatil yapıyor. Geçen günlerde kaybettiği eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini duyurmuştu. Ünlü sunucu son olarak havuz başından pozlarını paylaştı. Erken’in takipçileri ise ünlü sunucu hakkında yorum yaptı. Ece Erken yorumlara sinirlendi.

Geçen yıl Haziran ayında sürpriz bir karar ile avukat olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünya evine girmişti. İkili evlendiklerini “Herkese selam, biz evlendik. Sizlerle mutluluğumuzu paylaştırmak istedik. Başta ailemize, sevenlerimize dostlarımıza herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

42 yaşındaki ünlü oyuncu 27 Ocak tarihinde uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybetmişti. Zor zamanlarını atlatmaya çalışan ünlü sunucu Ece Erken zor zamanlar yaşıyordu. Ece Erken birkaç gün eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile tartışma yaşadığını sosyal medya üzerinden söylemişti. Eşinin ağabeyi tarafından tehdit edildiğini iddia eden Ece Erken açıklamaları ile şaşırtmıştı.

Oğlu Eymen ile tatil yapan Ece Erken havuz başında verdiği pozla takipçilerini şaşırttı. Ece Erken’e bir takipçisi “Ne çabuk geldin kendine hani çok acı çekiyordun? Timsah gözyaşların bitti mi” şeklinde yorumda bulundu. Ece erken ise o yoruma şu sözlerle yanıt verdi. “Ölmemi mi istiyorsunuz, Evladım beni her gün mutsuz mu görsün böyle mi büyüsün, başınıza gelir sizinde yapmayın.” ifadelerine yer verdi. Bazı takipçileri ise Ece Erken’e destek oldu. “Siz onları boşverin Ece Hanım.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu