Genel

Ece Erken’den Duygusal Şafak Mahmutyazıcıoğlu Paylaşımı

Ece Erken kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında paylaşımda bulundu.

Ece Erken’den Duygusal Şafak Mahmutyazıcıoğlu Açıklaması. Ünlü sunucu Ece Erken geçen ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybetmişti. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun acısını hala yüreğinde taşıyan eşi Ece Erken’in paylaşımı yürekleri dağladı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun doğum günü için paylaşımda bulunan ünlü sunucu Erken’in paylaşımı yürekleri dağladı.

2021 yılında Bodrum’da evlenen Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evliliklerine mutlu bir şekilde devam ederken ocak ayında avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı bir saldırıya uğramıştı. Hayatını olay yerinde kaybetmişti. Eşinin vefatının ardındann zor zamanlar geçiren Ece Erken doğum günü için paylaşımda bulundu. Paylaşımı takipçilerini hüzne boğdu.

Reddi miras yaparak eşinden gelecek olan malları reddeden ünlü sunucu Mahmutyazıcıoğlu soyismini Instagram’ından silmişti. Eşiyle çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Duygusal paylaşım yapan Ece Erken “13 Temmuz bugün, can eşimin doğum günü, Hayat devam ediyor gibi görünse de içimde büyük bir boşluk var. Hiçbir zamanda geçmeyeceğini biliyorum. Beraber yaptığımız şeyleri artık tek başıma yapıyorum. Çok özlüyorum, aslında ölüm geride kalanlar için biliyorum… Keşke son bir kez sarılsaydım, o kadar çok keşkem var ki, iyi doğdun Şafağım, senin gibi bir adam tanıdım iyi ki. Beni eksik bırakıp gittin ama elbet bir gün kavuşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Arkadaşı Demet Akalın ise paylaşımına yorum yaptı. “Canım Ece’ciğim ben senin her zaman yanındayım.” yorumunu yaparak arkadaşına destek oldu. Ünlü sunucu geçen ay da eşi ile yıldönümlerinde bir paylaşım yapmıştı. “Ömrümün sonuna kadar yanında olup beraber yaşlanacağım adama evet demiştim. Akrabasına kanser teşhisi konulduğu için bir kutlama yapmadan evlenmiştik kendi aramızda sade bir şekilde. Şafak’a onun olduğu kadar vefalı olan tek bir kişi bile olmadı. Sebebiyet verip katil olanlar olmasaydı biz bugün yine beraber olacaktık. Şerefsizlik ve vefasızlık yaptılar sana Şafağım, bunlar seni üzdü biliyorum, seni çok sevdim ben. Oğluma baba bana can yoldaşı oldun, Rabbim mekanını cennet eylemiştir inşallah.” ifadelerine yer vermişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu