Genel

Ece Erken ile Kayınbiraderi Tartıştı Mesajları İfşa Etti

Ece Erken ile kayınbiraderi tartışması olay oldu

Ece Erken ile Kayınbiraderi Tartıştı Mesajları İfşa Etti. Başarılı sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ocak ayında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun acısını hala yüreğinde taşıyan Ece Erken eşinin akrabaları ile arası bozuk. Önceki gün Celal Mahmutyazıcıoğlu ile tartışan Ece Erken’in mesajları şaşırttı. Ece Erken’in kayınbiraderi ile arasında geçen diyaloglar şaşırttı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçen ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Eşi Ece Erken reddi miras yapıp eşinin mirasını reddetmişti. Eşini ne kadar özlediğine dair paylaşımlarda bulunan Ece Erken şimdi de kayınbiraderi ile tartıştı. Ece Erken, eşinin ağabeyi Celal Mahmutyzıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini söyledi. Sosyal medya üzerinden atılan mesajları ifşaladı. Ece Erken paylaşımda bulundu. Paylaşımında “Sabaha kadar beni, tehdit edecek şekilde mesajlar yollayan celalcik.. Sedefi acarkentin güvenliğine göndermişsin evimin önündeki kamera görüntülerini de aldın. Sen kardeşinin mallarına çöktün katillerinin peşine bir dakika bile düşmedin. Yarın seni savcılığa tehdit ve şantajdan şikayet edeceğim. Ah Şafak ne kadar da üzülüyordur ben hepinize yeterim merak etme benimle gurur duyuyordur eşim.” ifadelerine yer verdi.

Ece Erken mesajları ifşa etmesi dikkatleri üzerine çekti. Gelen tehditlerin üzerine “Neye üzülüyorum en çok biliyor musunuz, bu miras ne kadar kötü ve acı bir şeymiş. Bu insanlar her gün bizim yanımızdaydı, tek kuruş almadım ben. Şafak’ın minibüsü varmış o da benim yanımda değil. Kapımın önündeki görüntüyü aldırıyorlar abisi ve karısı minibüs Ece’de mi diye? Rabbim kim ne hak ettiyse onu yaşattırsın.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu