Genel

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Düğününde Dikkat Çeken Detay

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Düğününde dikkat çeken Detay. 2 senedir doludizgin aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman ve oyuncu Ebru Şahin evlendi. Nikahlarını Makedonya’da yapan çift düğün için Çeşme’yi tercih ettiler. Aile arasında yapılan nikahtan sonra ünlü çift Çeşme’de arkadaşları ile düğün yaptı. Ebru Şahin’in düğün öncesi “Makedonya’da ailelerimizin arasında bir nikah yapmıştık. Çeşme’de ise arkadaşlarımızla beraber eğlenmek istiyoruz. Ben çok heyecanlıyım, çok da bir şey söyleyemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Cedi Osman ise düğünden önce “Her şey şok güzel olsun.” dediği görüldü. Ebru Şahin’i gelinlikle gördüğü ilk anı anlatan Cedi Osman “O an zaten ben bir gittim. Hiç orada yoktum, bayıldım gerçekten.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü çiftin nikah törenini ise formaliteden Acun Ilıcalı kıydı. Acun ılıcalı nikahı kıymadan önce oyuncu Şahin’e “Bize biraz Cedi’yi anlatsana” şeklindeki soru herkesi güldürdü. Acun Ilıcalı’nın nikah kıyarken avukat cübbesi giymesi ise dikkat çekti. Nikahta Ebru Şahin’in şahitliğini menajeri ve yakın arkadaşı olan Abdullah Bulut üstlendi. Cedi Osman’ın nikah şahidi ise Okan Can Yantır oldu.

Ebru Şahin aynı gün üç farklı gelinliği giydi. Ünlü oyuncunun gelinliklerini Danielle Franfel tasarladı. Saç ve makyajını ise Önder Tiryaki yapmış oldu. Ralph Lauren imzalı damatlığı ile Cedi Osman da düğününde çok şıktı. Düğüne katılanlar arasında Burak Tozkoparan, Hazal Şenel, Mert Kılıç, Barış Falay, İsmail Hacıoğlu, Aslıhan Güner, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu, Selim Bayraktar gibi isimler katıldı.

Savaşçıı isimli dizi ile ilk kez ekranlarda görülen ünlü oyuncu İstanbullu Gelin ve Yasak Elma dizilerinde de yer aldı. Ünlü oyuncu Hercai dizisi ile büyük bir çıkış elde etti. Ardından Destan isimli dizide Akkız’ı canlandırmaktadır. Şuursuz Aşk isimli filmde İsmail Hacıoğlu ile beraber başrol oylamıştı. 28 yaşındaki oyuncu Ebru Şahin ve Cleveland forması giyen basketbolcu Cedi Osman dünya evine girdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu