Genel

Ebru Gündeş’in Annesi Yaşamını Yitirdi Müjgan Bilgin Kimdir?

Sanatçı Ebru Gündeş'in annesi hayatını kaybetti.

Ebru Gündeş’in Annesi Yaşamını Yitirdi Müjgan Bilgin Kimdir? Başarılı sanatçı Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin 73 yaşında yaşamını yitirdi. Şarkıcı Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin’in kaybı sevenlerini üzdü. Müjgan Bilgin’in ölüm haberini yaşadığı apartmanın site yönetimi duyurdu. Ebru Gündeş’in 73 yaşındaki annesi yaşamını yitirdi.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi. “Sayın apartman sakinlerimiz malikimiz Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin aramızdan ayrılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Merhumenin cenazesi 25.07. 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir. Sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçı Ebru Gündeş’i telefonla aradı ve baş sağlığı diledi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konu ile ilgili açıklamada bulundu. Merhumeye Allah’tan rahmet dilediği söylendi.

Tanrı Misafiri, Tatlı Bela, Kurtlar Sofrası, Ben Daha Büyümedim, Dön Ne Olur, Sen Allah’ın Bir Lütfusun, Kaçak, Araftayım, 13,5, Evet, Ahdım Olsun gibi albümlerle müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin hayatını kaybetti.

O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan başarılı sanatçı Ebru Gündeş ölüm haberi ile yıkıldı. Annesini kaybeden Ebru Gündeş’in zor zamanlar geçirdiği öğrenildi. 47 yaşındaki ünlü oyuncu son olarak Rıza Sarraf ile ayrılmıştı. Bir çocuğu olan ünlü şarkıcı annesini kaybetti.

Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin’in 73 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu. Ünlü sanatçının annesinin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu