Genel

Doğukan Manço ve Zeynep Bastık’ın Sahne Tartışması

Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a şok sözler

Doğukan Manço ve Zeynep Bastık’ın Tartışması. DJ ve prodüktör olan Doğukan Manço, geçen akşam 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında sevenlerinin karşısına çıktı. Kapadokya’da müzikseverlerle buluşan ünlü DJ Doğukan Manço Zeynep Bastık ile tartışma yaşadı. Yaklaşık 10 bin festivale gelenlere eğlence dolu anlar yaşatan Doğukan Manço, kendisinden önce sahne alan şarkıcı Zeynep Bastık’a gösterdiği tepki ile gündeme geldi.

Ünlü müzisyen Barış Manço’nun oğlu olan Doğukan Manço Zeynep Bastık’a sahne konusunda tepki gösterdi. Yaklaşık bir saat boyunca sahne alan Doğukan Manço kendisinden önce sahne alan Zeynep Bastık’ın sahne finalini Ben Adam Olmam ve Sakin Ol şarkıları ile yapmasına sinirlendi.

Doğukan Manço durum hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. “Bugün ardı ardına sahnemiz vardı. Ben senden önce sahne almış olsaydım sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkılara repertuvarımda yer vermezdim ama sen final şarkılarını peş peşe ‘Ben Adam Olmam’ ve ‘Sakin Ol’ olarak tercih ettin. Bu bir tesadüf mü, yoksa sahneme hiç mi saygın yok?” ifadelerine yer verdi.

Binlik Demlik, Sakin Ol, Yüzleşme, Zalim Sultan, Ben Adam Olmam, Ayı gibi single’ları olan Doğukan Manço ile Zeynep Bastık arasındaki tartışma gündem oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu