Genel

Demet Özdemir’in Düğün Hazırlıkları

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken karar

Demet Özdemir’in Düğün Hazırlıkları dikkat çekti. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep karakteri ile dikkat çeken Demet Özdemir Disney Plus’un lansman gecesinde giydiği kıyafetle olay olmuştu. Şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıkları yapan ünlü oyuncu Levent’de bir AVM’de görüntülendi. Neşeli halleri ile dikkat çeken güzel oyuncu yakında kız isteme merasimi olacağını heyecanla dile getirdi. Demet Özdemir’in düğün açıklaması dikkat çekti. Oğzuhan Koç ile düğünleri ne zaman?

Bir süredir oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Demet Özdemir özel hayatı ile ilgili magazin mensuplarının sorularını yanıtladı. “Bugün annem, ablam ve ailem için isteme alışverişi yapmak için buradayım. Düğün hazırlıkları devam ediyor. Şu an için inanın düğün tarihine dair net bir durum söz konusu değil. Oğuzhan’da bende yoğunuz. İkimiz de fazlasıyla yoğun bir tempoda çalıştığımız için zor geliyor. Ben de bugün setten çıkıp, hızlıca alışveriş yapmak için geldim. Düğün tarihi belirlediğimiz gün elbette sizlerle de paylaşacağız.” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu soruların ardından AVM’den ayrıldı.

Son zamanların en popüler oyuncularından olan Demet Özdemir Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki Aylin karakter ile tanındı. Ardından Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alina’yı canlandırdı. Çilek Konusu, No: 309, Erkenci Kuş gibi dizilerde yer aldı. 2019’da başlayan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep Göksu karakterine hayat verdi. Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? isimli sinema filmlerinde yer alan ünlü oyuncu birçok reklam filminde de yer aldı. Bir seneden beri Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan ünlü oyuncu evlilik kararı almıştır. Evlilik hazırlıkları son hızla devam etmektedir. 30 yaşındaki ünlü oyuncu ve 37 yaşındaki Oğuzhan Koç bu yaz evlenmeyi planlıyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu