Genel

Demet Akalın’dan Survivor’da Nagihan’ın Elenmesine Tepki: Yazık Ya

Demet Akalın Survivor'da elenen Nagihan için paylaşımda bulundu, favori isim olduğunu söyledi.

Demet Akalın’dan Survivor’da Nagihan’ın Elenmesine Tepki: Yazık Ya. TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star’a Nagihan veda etti. Şarkıcı Demet Akalın ise şampiyon olması için desteklediği Nagihan’ın elenmesine sitem etti. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan ünlü isim “Yazık günah ya, Nagihan efsane bir yarışmacı, hep öyle kalacak.” ifadelerine yer verdi.

Survivor All Star’da Ayşe, Hikmet ve Nagihan arasında yapılan oylama sonucu daha az oy alarak adaya veda eden isim Nagihan oldu. Survivor’u yakından takip eden şarkıcı Demet Akalın ise bu elenme sonrası tepkisini gösterdi. Nagihan’ın şampiyonluğu hak ettiğini dile getirdi.

Şampiyonluk yarışında son günlerde elenen isimler şaşırtmaya devam ediyordu. Avatar Atakan ve Ogeday Girişken’in ayrılığından sonra Nagihan da Survivor’a veda etti. Nagihan Karadere veda konuşmasında “Büyük mücadeleler verdiğimi düşünüyorum. Keşke finale kadar gidebilseydim. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok kez ayrı kaldım sonuca gidemedim. Sonuç tamamen izleyicilerin elinde oluyor. Bana SMS yollayan herkese teşekkürlerimi gönderiyorum.” ifadelerine yer verdi. Survivor’ın yakın takipçisi olan Demet Akalın Nagihan Karadere’nin büyük destekçilerinden biridir. Survivor’da büyük finale kadar gidememesine tepki gösterdi.

Şarkıcı Demet Akalın ise “Biz 6 aya yakın süre ne izledik? Yapın bir BBG evi SMS ile oynayın ötede, yazık günah Nagihan’a. Gönüllerin kraliçesidir o ,efsanedir Nagihan hep de olacak.” ifadelerine yer veren Demet Akalın Survivor’un SMS üzerinden oylanmasına tepki gösterdi. Demet Akalın’ın bu sözleri sosyal medyada fazlasıyla dikkat çekerek gündem oldu. Survivor’da şampiyon olmasını istediği Nagihan Karadere hakkında paylaşımda bulundu.

Survivor şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı programın sunuculuğunu ise Murat Ceylan yapmaktadır. Başarılı isimlerin sonlara kaldığı yarışmada şampiyon kim olacak? Survivor büyük finale kimler kalacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu