Genel

Damadın Annesi Gelini Beğenmedi Damat Düğünü Terk Etti

Annesi beğenmeyince gelini bırakan damat olay oldu

Damadın Annesi Gelini Beğenmedi Damat Düğünü Terk Etti. Tunus’ta bir düğünde yaşananlar olay oldu. Gelini damadın annesi beğenmeyince düğün yarıda kesildi. Annesi beğenmeyince gelini terk eden damat dünya gündemine oturdu. Talihsiz genç kız yaşadığı olayı sosyal medyadan paylaştı, insanlardan büyük destek görürken damada tepkiler geldi.

Tunus’ta herkesi şaşırtan olay bir düğünde yaşandı. Lamia Al-Labawi isimli Tunuslu genç kız sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarında düğünü öncesi kıyafetlerini giymiş ve mutlu, heyecanlı görünüyordu ancak başına gelecek olan olay herkesi fazlasıyla şaşırttı. Habere göre damadın annesi Lamia ile daha önce hiç yüz yüze tanışmamıştı. Fotoğraflarını görmüştü. Düğün gününde gelinini ilk kez canlı bir şekilde gören kayınvalide gelini beğenmedi. Oğluna “Bu kız çok kısa ve çirkin” dedi. Oğlu ise annesini kırmadı ve düğünü iptal etti. Genç kadın ise şaşkınlık ve hayal kırıklığı içinde kaldı.

Günlerdir hazırlandığı ve yıllardır hayalini kurduğu düğün günü berbat olan genç kız yaşadıklarını sosyal medyadan aktardı. Yetim olduğunu ve düğün hazırlıklarının çok pahalı olduğunu söyleyen genç kadına destek mesajları geldi. Sosyal medya kullanıcıları terk eden damada çok sinirlendi. “Gerçek bir erkek değil.” dedi.

Ülkenin tanınmış isimlerinden olan Hedi Mejri de olaya karşı sessiz kalmadı. Facebook üzerinden açıklamada bulundu. “Kocası kaçıp onu terk eden ve töreni tek başına tamamlayan gelin Lamia Al Labawi’ye bir mesajım olacak. Tüm kalbimle başını kaldırmanı istiyorum. Bugün aslında bir adam kaybetmediniz siz. Aksine yeri doldurulamayacak bir özgürlük kazandınız.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu