Genel

Cüneyt Arkın Filmleri Cüneyt Arkın’ın Oynadığı Yapımlar

Cüneyt Arkın kaç yaşında, çocuğu var mı?

Cüneyt Arkın Filmleri Cüneyt Arkın’ın Oynadığı Yapımlar. 84 yaşındaki ünlü oyuncu Cüneyt Arkın aramızdan ayrıldı. Kalbi duran Cüneyt Arkın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Efsane oyuncu Cüneyt Arkın’ın kaldığı hastane “Türk sinemasının efsane oyuncularından olan sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebi ile ambulans ile gelmiş olduğu hastanemizde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ünlü oyuncunun kaybının hüznünü hep beraber yaşıyoruz. Cüneyt Arkın’ın ailesine ve hayranlarına baş sağlığı dilemekteyiz.” ifadelerine yer verdi.

Cüneyt Arkın’ın ölümü hayranlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Efsane yeşilçam oyuncusu Twitter’de üç başlıkla gündem oldu. Sanatçılardan paylaşımlar ardı ardına geldi. Cüneyt Arkın gibi yakın arkadaşı Tarık Akan da Twitter da gündem oldu. Sevenleri usta oyuncunun yer aldığı filmleri araştırmaya başladı.

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu 84 yaşına hayata gözlerini kapadı. 8 Eylül 1937 tarihinde dünyaya gelen Cüneyt Arkın Eskişehir Atatürk Lisesine giden ünlü oyuncu İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Gurbet Kuşları filmi ile kariyerinde bir dönüm noktası elde etti. Oyunculuğa başladıktan sonra sayısız film çeken ünlü oyuncu birçok reklam filminde de yer aldı.

İlk evliliğini Güler Mocan ile 1964 yılında yaptı 1966 yılında kızı Filiz dünyaya geldi. Daha sonra Güler Mocan’dan ayrılan ünlü oyuncu 1969 yılında Betül Işıl ile evlendi. Kaan ve Murat adında iki oğlu oldu. Ünlü oyuncunun kızı bir şirkette genel müdürdür. Oğlu Murat ise oyunculuk yapmaktadır. Cüneyt Arkın 84 yaşında hayata gözlerini kapattı.

CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ

Ayrı Dünyalar

Dünyayı Kurtaran Adam

Satın Alınan Koca

Büyük Yemin

Köroğlu

Hınç

Babanın Oğlu

Battal Gazi Geliyor

Vahşi Gelin

Öğretmen Kemal

Alev Alev

Kara Murat

Şafakta Buluşalım

Alın Yazısı

Arım Balım Peteğim

Kavga

Vurgun

Çöl Kartalı

Katiller De Ağlar

Baba Kartal

Battal Gazi İntikam

Baskın

Mahkum

Rüzgar

Akrep Yuvası

Hayatımın En Güzel Yılları

Yıkılmayan Adam

Deli Şahin

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

Babaların Babası

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu