Genel

Ceza Konserinde Büyük Kavga

Kocaeli Ceza konserinde şok eden kavga

Ceza Konserinde Büyük Kavga. Gebze ilçesinde düzenlenen Ceza konserinde yaşanan kavga çok konuşuldu. Ünlü rap sanatçısı Ceza, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sevenleri ile buluştu. Ünlü rapçi Mevlana Pazar Yeri’nde düzenlenen konsere on binlerce seveni katıldı. Müziği ve şarkıları ile sevenlerini coşturan ceza konsere büyük bir enerji ile başladı.

Ceza’nın konserinde fazla alkollü gençler ortalığı birbirine karıştırdı. Konser sırasında alkollü oldukları öğrenilen gençler arasında yaşanan tartışmaya müdahale edildi. Daha da büyüyen tartışma bir anda kavgaya dönüşünce olanlar oldu. Güvenlik görevlileri, tartışan gençleri ayırabilmek için yoğun çaba sarf ettiler.

O sırada Ceza’nın hayranlarından biri sahneye çıktı. Kavga eden şahısları sakinleştirmeye çalışan Ceza’nın hayranlarından biri rapçiye sarılabilmek için sahneye atladı. Habere göre Ceza’nın yanına kadar giden kişi güvenlik görevlileri tarafından sahneden indirildi.

45 yaşındaki Ceza verdiği son konserde gergin anlar yaşandı. Gebze’de düzenlenen konserde yumruklar havada uçuştu. Ünlü rapçi kavga eden gençleri sakinleştirmeye çalıştı.

Yeraltı Operasyonu, Toplama Kampı, Anahtar, Feyz Al, Bomba Plak, Onuncu Köy, Denizci, Suspus, Evin Delisi, Yak, Rapstar, Medcezir Yerli Plaka, Baskın, Bakabaka, Bye Bye şarkıları ile müzik sektöründe rapi önemli bir yere taşıyan Ceza yoğun bir konser programı geçiriyor. Türkiye’nin her yerini gezen ünlü rapçi şarkıları ile sevenlerine eğlence dolu anlar yaşatıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu