Genel

Can Yaman ve Muhabirler Arası Şok Tartışma Lansmanda Büyük Olay

Can Yaman ve Muhabirler Arası Şok Tartışma Lansmanda Büyük Olay. Başarılı oyuncu Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisiyle beraber yurt dışındaki hayranları arasında daha popüler bir hale gelmişti. İtalya’ya gidip dizi ve reklam projelerinde yer alan ve hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Can Yaman, geçtiğimiz gün Haliç’te düzenlenen Disney Plus lansmanına katıldı. Gecede Can Yaman dışında Eda Ece, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Burak Deniz, Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Engin Akyürek gibi birçok önemli isim vardı.

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın bir magazin muhabirine selam verdiği fakat muhabirler tarafından selamının alınmadığı anlar fazlasıyla dikkat çekti. Aynı zamanda Can Yaman’ı gören diğer basın mensuplarının “Kameraları indirin” demesi ile beraber ortamda büyük bir gerginlik yaşandı. Basından beklediği ilgiyi göremeyince Can Yaman bulunduğu alanda durmadı ve uzaklaştı. Lansman gecesinde yaşanan olay sosyal medyada fazlasıyla dikkat çekti.

Disney Plus’un tanıtım gecesine birçok ünlü isim katılım gösterdi. Can Yaman ile magazin muhabirleri arasında gerginlik çıktı. Lansman gecesinde Can Yaman’ın muhabire selam verdikten sonra selamı alamayınca ortam gerildi. Türk basınında İtalyan basını kadar ilgi göremeyen Can Yaman’da orada daha fazla durmadı ve uzaklaştı. Oyuncu Can Yaman ve magazin muhabiri arasında yaşananlar ise sosyal medyada fazlasıyla çok konuşuldu. Bazı sosyal medya takipçileri Can Yaman’ın tarafını tutarken bazıları da magazin muhabirine hak verir nitelikteydi. Ünlü oyuncu Can Yaman ile arasında gerilim yaşanan o magazin muhabiri ise kendi sosyal medya hesabından “Bana selam verdi fakat ben selamını almadım kendisini Türk basını olarak çekmek istemedik biz çekmeyince o da gitmek zorunda kaldı” ifadelerine yer verdi. Lansman gecesinde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

Lansman gecesinde Can Yaman ile basın mensupları arasında gerginlik yaşandı fakat daha sonra ortalık karışmadan gecenin önemi sebebi ile kutlama devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu