Genel

Çağlar Ökten’in Oğlundan Sert Açıklama: O Benim Annem Değil

Seda Sayan'ın eşinin oğlu Artur Ökten'den şaşırtan sözler.

Çağlar Ökten’in Oğlundan Sert Açıklama: O Benim Annem Değil. 2022 senesinde Çağlar Ökten ile dünya evine giren ünlü sanatçı Seda Sayan eşinin ailesi ile vakit geçirmeyi ihmal etmemişti. Seda Sayan’ın eşinin oğlu Artur Ökten ile de buluşup vakit geçirdiği anlar paylaştıkları fotoğraf sayesinde belli olmuştu. Seda Sayan ayrıca Ökten’in annesi ile de buluştu kayınvalidesi ile göbek atmıştı.

Müzisyen Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren ünlü sanatçı eşinin oğlu Artur ile de buluşup fotoğraf çektirmişti. Artur Ökten Instagram hesabından kendi ile ilgili paylaşım yaptı. Çağlar Ökten’in oğlu Artur, Seda Sayan’la ilgili bir yoruma çok sinirlendi. Artur Ökten Instagram’da paylaşımına “Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta” yapılan yoruma çok öfkelendi. “1- O benim annem değil ben ona abla diyorum. 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda duruyor Seda abla değil!” karşılığını vererek kendisine gelen paylaşıma tepki gösterdi.

11-12 yaşlarında olduğu bilinen Artur Ökten’in bu sözlere Seda Sayan cevap verecek mi merak ediliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olan Çağlar Ökten küçük yaşlarından beri müzikle iç içeydi. Profesyonel Klasik Türk müziği eğitimi de alan ünlü isim 2022 yılında ünlü sanatçı Seda Sayan ile dünya evine girmişti. Bir oğlu olan Çağlar Ökten son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Seda Sayan’ın yedinci evliliği olan ünlü isim gündemden düşmemeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu