Genel

Acun Ilıcalı Batuhan Hakkında Ne Söyledi?

Survivor Canlı Yayında Batuhan Karacakaya açıklaması

Acun Ilıcalı Batuhan Hakkında Ne Söyledi? Survivor All Star’da şampiyon belli oldu. İstanbul’da yapılan büyük finalde şampiyon olan isim Nisa Bölükbaşı oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında şampiyon belli oldu. Survivor Extra programına konuk olan Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya’nın kendisi ve Survivor hakkındaki sözlerine canlı yayında cevap vermesi dikkat çekti.

Büyük finalin ardından Survivor Extra programına katılan Ilıcalı Gülhayat Karacakaya’nın “Hakkımız yendi” şeklindeki açıklamasına cevap verdi. Ilıcalı açıklamasında “Oylamayla alakalı şunu söyleyebilirim ki Batuhan’ın hakkı kesinlikle yenmedi. Bunu garanti edebiliyorum çünkü Nisa, Batuhan’ın üç katına yakın oy kazandı. Batuhan’ın annesinin söylemiş olduğu ‘Hakkımı yendi’ diyor, ne hakkı yenmiş yani? Ben Batuhan’ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş ve bu oylamaların ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını iddia ediyorsa söyleyebilirim ki Nisa’nın oyu Batuhan’ın üç katı. Kim neden Batuhan’ın hakkını yesin?” sözlerini kullanarak cevap verdi.

Batuhan’ın iyi bir yarışmacı olduğunu söyleyen Ilıcalı “Survivor’ı bu kadar hırs yapan bir arkadaşımız hatayı kafayı “Ben birinci olacağım” şeklinde takmasında arasın bence. Sonucu noter getiriyor. Sen 10 oylamada galip çıkıp burada elenirsin tamam bizde burada tuhaf bir durum var deriz ve inceleriz ama çıktığın oylama yok ki, her oylamada elenmişsin. Sonra da çıkıp hakkımız yeni diyorsun tuhaf yani.” dedi.

Batuhan’ın Twitter üzerinden yayınladığı “Benim de bir mektubum var, bekleyin.” şeklinde mesajına değinen Ilıcalı “Twitter’dan yazmış ben mektubunu bekliyorum, gerekli cevabı da buna göre veririz merak etme.” ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı konuşmasında Merve Büyüksaraç’ı hatırlattı. Mahkemeye verdiğini ve karşı tarafın ofisine gelip davayı geri çek diye rica etmelerini hatırlattı. “Kimsenin hakkını yemem. Ben çok hata yaptım bu zamana kadar kasti bir şey yapmadım. Birisini üzdüysem telafi ederim ama seninle ne işimiz var neden hakkını yiyelim? Herkes haddini bilecek. Yaptığım iyilikleri burada söylemem. Yarışmacılarımız bilir ki ben onları hep desteklerim. Benim için değerlidirler çünkü. Herkesi de bir kez daha uyarmış olayım, kendi aranızda konuşabilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu