Genel

Burcu Özberk Üniversiteden Mezun Oldu: Geç Gelen Mezuniyet

Oyuncu Burcu Özberk mezun oldu.

Burcu Özberk Üniversiteden Mezun Oldu: Geç Gelen Mezuniyet. Ünlü oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun oldu fotoğraflarını paylaştı. “Zamanında yolumuza taş koymuşlardı, ama bugün çiçeklerle ve alkışlanarak mezun oldum.” ifadelerine yer verdi.

32 yaşındaki ünlü oyuncu sevincini takipçileri ile paylaştı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünü bitiren Burcu Özberk kep attı ve fotoğraf paylaştı. Fotoğrafının altına uzun bir not düştü. Özberk paylaşımında “Mezuniyet geç geldi, zamanında yolumuza taş koymuşlardı ama bugün çiçeklerle beraber alkışlanarak mezun oldum. Bu sürede yanımda olanlara rektörümüzü, müdürlüğümüze ve hep yanımda olan hocalarıma teşekkür ediyorum. Üniversite okurken çalışmaya başlamıştım ama diplomamı almak her zaman en büyük hayalimdi. Bir hayalim daha oldu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarından mezun olabildiğim için mutluyum.” ifadelerine yer verdi. Üniversite mezuniyet fotoğraflarını Istagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Başarılı oyuncu Özberk, birçok dizi ve filmde yer almıştı.

Ünlü oyuncu 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan rolü ile tanındı. Ardından Güneş’in Kızları dizisinde Nazlı karakteri ile ilk kez başrol oynadı. Dizide Tolga Sarıtaş, Emre Kınay, Berk Atan gibi isimlerle başrol oynadı. Şahane Damat dizisinde Melike’yi canlandırdı. Badem Şekeri’nde Ayşe’ye hayat verdi. Aslan Ailem dizisinde Burcu’yu canlandıran ünlü oyuncu Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat verdi. Ardından Fox Tv de yayınlanan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlanırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra Erten’e hayat veren ünlü oyuncu 2022 yılında yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışma programında Geyik olarak yarıştı. 2018’de Direniş Karatay filminde Türkan’a hayat verdi. 32 yaşındaki ünlü oyuncu başarılı kariyeri ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu