Genel

Burak Özçivit’in Rusya Pozlarına Fahriye Evcen Ne Cevap Verecek?

Burak Özçivit'in Rusya'da para karşılığı yediği yemek olay oldu.

Burak Özçivit’in Rusya Pozlarına Fahriye Evcen Ne Cevap Verecek? Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi ile gündemden düşmeyen Burak Özçivit Rusya’da tatil sırasında çekildiği fotoğraflarla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun yemek yediği bu isimlerden bazılarının eski Playboy dergisinin kapağında yer alanların olması fazlasıyla dikkat çekti. Başarılı oyuncu Burak Özçivit Playboy dergisinde yer alan kadınlarla yemek yedi.

Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda ve Kuruluş Osman dizileriyle tanınan ve sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu gündem oldu. Burak Özçivit, Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti, hayranları izdiham yarattı.

Bazı Rus hayranları ile yemek yiyen ünlü oyuncu mekandan çıkarken hayranları tarafından yoğun bir ilgi gördü. Fahriye Evcen ile evli olan başarılı oyuncu ikinci çocuğunu kucağına almaya gün sayıyor. Burak Özçivit para karşılığı rus hayranları ile yemek yedi. Bir dönem Playboy dergisinde kapak olan isimlerle yediği yemek çok konuşuldu. Buzova, oyuncuyla olan paylaşımının ardına “Fotoğraf çektirmek istedi. Kim olduğunu biliyor musunuz?” diyerek, takipçilerine sordu. Normal paylaşımlarında ortalama 500 yorum alan Rus güzeli Özçivit’le karesi 20 saatte 10 bine yakın yorum alması ile dikkatleri üzerine çekti.

Özçivit’in yanındaki diğer isim ise Natalia Rudova olduğu öğrenildi. Şu an oyunculuk yapan ismin bir zamanlar Playboy’da kapak olduğu söyleniyor. Sosyal medyadaki bu pozlar fazlasıyla gündem olurken Burak Özçivit’in eşinden konu hakkında henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Burak Özçivit’in fotoğraf çektirdiği kızlardan biri ise Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem kostümünü giydi ve dizide Malkoçoğlu karakteri ile bilinen Burak Özçivit ile fotoğraf çektirdi. Burak Özçivit’in hayranları fazlaca gündem olurken çekildiği fotoğrafları rus güzel “Kızlar biliyorum bunu beğeneceksiniz, çok yakışıklı değil mi?” şeklinde not düşerek paylaştı. Bazı paylaşımların ardına Türk hayranlar “Fahriye Evcen görmesin.”, “Sizin yakışıklı diye paylaştığınız adam ikinci çocuğunu kucağına alacak ayrıca evli.” diye yorumlarda bulundular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu