Genel

Bülent Ersoy’dan Hadise’ye Uyarı: İkaz Ediyorum

Bülent Ersoy Hadise gerginliği

Bülent Ersoy’dan Hadise’ye Uyarı: İkaz Ediyorum. Menajer Haluk Şentürk sosyal medya hesabından şarkıcı Hadise ile bir fotoğraf paylaşması üzerine Bülent Ersoy sinirlendi. Şentürk’ün paylaşımına şarkıcı Bülent Ersoy’dan yanıt gecikmedi.

Bülent Ersoy Şentürk’ün paylaşımı ardından konuştu. Bülent Ersoy paylaşımında “Haluk telefonuma şimdi bir resim geldi. Bana inat mı koydunuz o resmi yoksa… Hadise Hanım’la yanak yanağa poz vermişsiniz, Hadise hanım iyi bir kızdır severim. Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli, sevecen tavrım ve iyi niyet fikirlerim her an pozisyonumun değişmesine neden olabilir. Bunun ardından kendisini düşmanım da ilan edebilirim. Bundan sonrası ilk görüşmenizde aranızda en az 1,5 metre mesafe ile oturmanızı istiyorum ayrıca birbirinize hiç dokunmamanızı her ikinizi de sağlık ve selameti adına bilgilerine sunuyorum. En içten duygularımla beraber ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum” yorumunu yaptı. Bu açıklamanın ardından Hadise de Bülent Ersoy’a cevap verdi.

“Divam, sizin düşmanlığınız bile bize bir ödül ama mesajınız alındı. Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin de olmanızı çok isterim” ifadelerine yer verdi. Hadise ve Bülent Ersoy diyalogları ile herkesi şaşırttı. Başarılı sanatçı Bülent Ersoy’un menajerini ve şarkıcı Hadise’yi bu şekilde uyarması sosyal medyada damga vurdu. Bülent Ersoy’un paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu