Genel

Brad Pitt Hazine Avına Çıktı Söyledikleri Olay Oldu

Brad Pitt hazine avında neler yaşadı?

Brad Pitt hazine avında neler yaşadı? Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt eski eşi Angeline Jolie ile davalık olduğu ve kendisine ait olan Fransa’da bulunan Var bölgesindeki 60 milyon Tl değerindeki Şatoda bir sene boyunca hazine aradığını itiraf etti. Aptal gibi hissettiğini söyleyen Pitt bunun çok heyecan verici olduğuna da değindi.

Bir dergide röportaj veren ünlü isim kendi şatosunun bahçesinde milyonlarca dolar değerinde hazine gömülü olduğunu bildiğini belirtti. Brad Pitt bunu duyduktan sonra ekipman toplayıp hazine avı aradığını ve bu konuda bir süre takıntılı halde olduğunu belirtti.

Pitt açıklamasında bir sene boyunca düşündüğü tek şeyin hazine olduğunu ve bu konuda takıntılı olduğunu dile getirmesi büyük dikkat çekti. Küçüklüğünde altın bulma hikayeleri ile büyüdüğünü belirten Pitt bu sebeple takıntılı hale gelmiş olabileceğini söyledi.

Brad Pitt “Hayali bir hazineden bahsede kişinin niyetini anladım ama iş işten geçmişti. Şahsın sahip olduğu şirketten radar ekipmanları aldırmak içi böyle bir yola girdiğini ve kandırıldığını ifade eden Pitt “Aptal gibi hissettim açıkçası ama yine de hazine aramak çok heyecan verici bir şeydi.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü aktör Brad Pitt eski eşi Angeline Jolie ile ayrıldıktan sonra birçok ruhsal problem yaşadığını belirtti. Rüyalarında sürekli öldüğünü hatta bıçaklanarak öldüğünü gören Pitt uzun sürmese de depresyon süreci yaşadığını belirtti.

Mevlana’nın kullandığı “Doğru ve yanlışın ötesinde bir yer vardır seninle orada buluşacağız.” diyen Pitt kendisini yalnız ve güçsüz hissettiğini dile getirdi. Hollywood’da kariyerinde bir düşüş yaşadığını belirten Pitt “Bir işe girmek zorunda hissettiğinizde başka bir maceraya atılmanın vakti geldi anlamına gelir.” açıklamasında bulunur. 58 yaşındaki Brad Pitt Angeline Jolie ile yollarını ayırdıktan sonra pek fazla filmde yer almamıştı. Ünlü oyuncunun yaptığı hazine itirafı dikkatleri üzerine çekti. 6 tane çocuğu olan Brad Pitt’in şatosunda hazine avı olay oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu