Genel

Birce Akalay’dan Olay İtiraf: İlk Dizimde…

Birce Akalay hayatının dönüm noktasını açıkladı

Birce Akalay’dan Olay İtiraf: İlk Dizimde… Netflix’in sevilen iki dizisinde rol aldıktan sonra gündem olan güzel oyuncu oyunculuğu ile herkesin ilgisini çekiyor. Başrollerinde Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile beraber rol aldığı Kuş Uçuşu isimli dizi ile gündem olan Birce Akalay ardından yine Netflix ekranlarında yayınlanan oyuncu kadrosunda Olgun Toker, Şehsuvan Aktaş, Hakan Meriçliler gibi isimlerin yer aldığı gerilim aksiyon türü Mezarlık dizisinde Önem Özülkü karakterine hayat verdi.

Başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu verdiği röportajda şaşırtıcı itiraflarda bulundu. “Demokrasiye inan ve özgürlükçü bir anne ve baba ile dünyaya geldim. Bisiklet binip top oynamayı severdim baleye de ilgim vardı. İlk dönüşümüm aşk ile oldu her insan gibi. O dönemki hislerimi iyi anlatamam aşk hissinin tüm kimyamı aldığını söyleyebilirim. İlk öpücükten sonra dünyanın en mutlu kızıydım mesela. İkinci dönüm noktası ise sakatlanmamın ardından bale hayatımın bitişi. En çok istediğim şey baş balerin olmaktı bu yüzden bir daha hayal kurmayacağımı söyledim. Bende tiyatro okursam sahneden ayrı kalmam diye düşündüm” ifadelerine yer veren Akalay nasıl işe başladığından bahsetti.

Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinde canlandırdığı Lale ve Önem karakterlerinden bahseden ünlü oyuncu “İkisi ile de fazla ortak noktam var. Güçlü kalabilmek için verdikleri çaba beni andırıyor. Bu iki kadın karakterle hep gurur duydum.” ifadelerine yer verdi.

“Başka bir dönüm noktam aynı zamanda hayal kırıklığıydı. Profesyonel olarak hayatımdaki ilk dizim tam bir hayal kırıklığıydı. İşin kendisi de başarısızdı ama ben payıma düşeni almıştım. Diğer Dönüm noktam ise Yer Gçk Aşk dizisi ile oldu. Nermin Eroğlu aslında beni diğer kız kardeş için düşünmüştü. Ama Ben Toprak’a değil Havva’ya aşık olmuştum. İki rol için de başvurdum. Eğer Havva’yı oynamasaydım büyük pişmanlık yaşardım. Son dönüm noktam da dijitaldeki işlerim Kuş Uçuşu ve Mezarlık olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerine yer veren ünlü oyuncu son dönemlerin en popüler oyuncularından biri. Asi, Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa, Ben Onu Çok Sevdim, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Babil, Ağlama Anne, Son Yaz gibi dizilerde yer almıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu