Genel

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra’ya Mı Yerleşti İlk Kez Açıkladılar

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den şaşırtan açıklama.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra’ya Mı Yerleşti İlk Kez Açıkladılar. Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden Halit Ergenç ve Bergüzar Korel Londra’daki yaşantıları hakkında ilk kez konuştu. Uzun süredir İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşamlarına devam eden ikili Çeşme’de akşam yemeğinde görüntülendi.

Geçen aylarda Londra’ya yerleştikleri yönündeki haberler hakkında ilk kez konuştular. Ünlü çift Alaçatı’da akşam yemeği yerken görüntülendiler. Tatil yapmaya gelen ünlü çift magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladılar. Bir mekanda akşam yemeği yiyen ünlü çift çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladılar. “Londra’ya mı yerleştiniz?” sorusuna cevap veren Bergüzar Korel “Londra’da çocuklarımızla beraber yoğun bir hayatımız var. Onarı okula götürüyoruz. Benim için oldukça yoğun geçiyor günler. Halit genelde Türkiye’ye geliyor sık sık. Çocukların yanında ben kalıyorum. Ama çok sık gidiyoruz” açıklamalarına yer verdi.

“Türkiye’den arkadaşlarımız uğruyor yanımıza. Her şey güzel bir şekilde devam ediyor. Oğlumuz müzik ile yakından ilgileniyor. Müziği çok sevdiği için orada bu konuda daha fazla imkan var.” ifadelerine yer verdi.

39 yaşındaki ünlü oyuncu Bergüzar Korel bir süredir televizyonlardan uzak çocukları ile ilgileniyordu. Azizler, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Geliyorum Demez, Kurtlar Vadisi Irak gibi filmlerde yer almıştı. Ayrıca Binbir Gece, Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl, Kırık Hayatlar, Zeytin Dal, Cemalim, Karadayı, Vatanım Sensin gibi dizilerde yer almıştır.

2009 yılında Binbir Gece setinde tanıştığı Halit Ergenç ile evlenmiştir. 2010 yılında Ali adında oğulları dünyaya geldi. 2020 yılında ise Han doğdu. 2021 yılında ikilinin Leyla adında bir kız çocukları olmuştur. Ünlü çift Türkiye ile Londra arası mekik dokuyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu