Genel

Bensu Soral’den Evlilik Açıklaması Eşiyle Sorunlarını Halletti Mi?

Bensu Soral ve eşi Hakan Baş ayrılıyor mu?

Bensu Soral’den Evlilik Açıklaması Eşiyle Sorunlarını Halletti Mi? Evliliklerinde sıkıntılı zamanlar yaşayan ünlü çift sorunlarını hallettiklerini açıkladılar. Bensu Soral açıklamasında evliliklerini kurtardıklarına, her evlilikte yaşanılan sorunlar gibi sorunlar yaşadığına ama sevgisinin hepsinin üstesinden geldiğini belirtti.

“Ekstra bir sorunumuz yoktu bu yüzden herhalde basiretimiz bağlandı bizim. Ünlü oyuncu Bensu Soral tatile eşi ile beraber çıktı. Romantik pozları ile dikkatleri üzerine çeken ikili evliliklerinde yaşadıkları sorunları geride bıraktılar. İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Bensu Soral açıklamasında aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik üzerine eğitim görmektedir. Ünlü oyuncu Hande Soral’in kardeşidir. Bedirhan adında bir ikiz kardeşi vardır. İlk kez Yol Ayrımı dizisinde Ayşe karakteri ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Vicdan dizisinde Müge karakterini canlandırdı. Boynu Bükükler dizisinde Miray’a hayat veren ünlü oyuncu 2016 yılında İçerde isimli dizide Melek karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yaşadı.

Cam Tavanlar isimli dizide Leyla karakterine isim veren ünlü oyuncu ayrıca Organize İşler Sazan Sarmalı filminde Nazlı Noyan karakterine hayat vermiştir. 31 yaşındaki ünlü oyuncu Mesti Aşk isimli filmde de yer almıştır. Birçok reklam filminde yer alan Bensu Soral 2018 yılında Hakan Baş ile dünya evine girmişti. Hakan Baş Cornell Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Yale üniversitesine Yüksek Lisans eğitimi aldı. New York’da 2 sene çalışan ünlü iş insanı Garanti Bankasının Statejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 2015 yılında Alper Özdemir ile Anibera isimli animasyon şirketini kurdu. 38 yaşında olan Hakan Baş oyuncu Bensu Soral’in sevgilisidir.

Bir süredir eşi ile ayrılacakları iddiaları ile gündeme gelen Bensu Soral ve Hakan Baş aralarını düzeltti. İkili tatilde samimi bir şekilde görüntülendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu