Genel

Batuhan Karacakaya’dan Akaryakıt Zamlarına Tepki

6 ay sonra ülkeye dönen Batuhan Karacakaya akaryakıt zamlarına tepki gösterdi

Batuhan Karacakaya’dan Akaryakıt Zamlarına Tepki. 6 aydır Survivor’da olan Batuhan Karacakaya Türkiye’ye döndükten sonra akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar karşısında şok oldu. 200 TL’lik benzin almasına rağmen benzin göstergesinde bir artış göremeyince durumu videoya çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı. Hayır diye bağırdığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da son üçe kalan Batuhan Karacakaya Türkiye’ye döndükten sonra gelen zamlar karşısında şok oldu. Yarışmanın stresini geride bırakıp normal hayatına dönen ünlü oyuncu dün akşam akaryakıt almak için benzin istasyonuna gitti. 200 TL’lik yakıt almasına rağmen benzin göstergesi artmayınca “Hayır, hayır olamaz” diye bir video paylaştı.

Ünlü oyuncu Survivor’da son üçe kalmıştı fakat birinci olamamıştı. Nisa Bölükbaşı’nın birinci olduğu yarışmada ailesi duruma tepki göstermişti. Batuhan Karacakaya’nın annesi “Oğlumun hakkı yenmiş.” şeklinde açıklama yapmıştı. Batuhan Karacakaya’nın kardeşi Melisa Karacakaya ise “Biz elimizden geleni yaptık abicim, yaptığımıza da şahidim. Hayırlısı buymuş demek ki, Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeyip o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah Razı Olsun” demişti. Survivor All Star’da finalist olamayan Karacakaya “Benim de bir mektubum var.” diyerek duruma tepki göstermişti. Survivor All Star’da birincilik elde edemeyen Batuhan’ın ailesi haksızlık olduğunu söylemişti.

Acun Ilıcalı da bu sözlerin ardından Batuhan’ın annesine “Oğlu şampiyon olamadığı için biz suçlandık. Bütün ihale bize kaldı, herhalde hiç düşünmüyor ki bizim neyden çıkarımız olacak? Batuhan da mektup yayınlayacakmış merakla bekliyorum her türlü cevabını veririm. Zamanında bir kadın yarışmacıyı dava etmiştim, kimse bizim namusumuza el uzatamaz.” ifadelerine yer vermişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu