Genel

Aslı Bekiroğlu Yeni Sevgilisini Paylaştı

Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisinin fotoğrafı olay oldu.

Aslı Bekiroğlu Yeni Sevgilisini Paylaştı. Başarılı oyuncu Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisi DJ Taykun Karaduman aşklarını sosyal medyadan duyurdu. Beraber çekildikleri fotoğraflarını paylaşan yeni sevgililer, aşk fotoğraflarının altına nazar boncuğu emojisi koyarak şaşırttı.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu bir süre önce sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile yollarını ayırmıştı. Ardından da 2007’de hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun filminde yer alacaktı. Ünlü oyuncu Barış Akarsu hakkında yaptığı gaf nedeniyle sanatçının hayatını anlatan filmin kadrosundan çıkarılmıştı. Ünlü oyuncu kötü günleri atlatmak amacı ile tatile gitti. Tatil için Bodrum’u tercih eden ünlü oyuncu tatil dönüşünde sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. Sevgilisi DJ Taykun Karaduman ile ilk kez fotoğraflarını paylaşan Aslı Bekiroğlu, paylaşımına kalp ve nazar boncuğu emojisi koymayı ihmal etmedi.

Aslı BBekiroğlu’nun paylaşımlarına sevgilisi DJ Taykun Akaraduman karşılık verdi. Bu fotoğraflarına Nazar boncuğu ile o da paylaştı. Nazar boncuğu koymayı ihmal etmedi.

26 yaşındaki ünlü oyuncu ilk önce Beni Böyle Sev dizisinde yer almıştı. Ardından Ası Mutluluk, Gülümse Yeter, İkimizin Yerine, Yol Arkadaşım, Dudullu Postası, Jet Sosyete, Benim Tatlı Yalanım, Aşkım Bahardı, Yetiş Zeynep, Maske Kimsin Sen, Sen ve Ben, Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Bandırma Füze Kulübü gibi projelerde yer almıştır. Başarılı oyuncu 48. Altın Kelebek Ödüllerinde Yıldızı Parlayanlar ödülünü aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp eğitimi almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu