Genel

Amber Heard Johnny Depp’i Aldattı Mı

Amber Heard'ün Kadın Sevgilisi kim?

Amber Heard’ün Kadın Sevgilisi kim? Dünyaca ünlü aktör Johhny Depp’in eski eşi Amber Heard’ün aldatma iddialari gündemden düşmezken ünlü bir model ile yakınlaştığı görüntüler dünyanında gündemini sarstı. Ünlü oyuncu Amber Heard ve model Cara Delevingne’in asansörde öpüştüğü anlara ait fotoğraflar olay oldu. Bu videoyu Popcorned Planet isimli YouTube kanalı yayınlandı.

Başarılı oyuncu Amber Heard’ın Johnny Depp’i evliyken aldattığı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Amber Heard açıklamada bulunmamıştı. Dünyanın tanıdığı ünlü oyuncu Johnny Depp’le iki sene boyunca inişli çıkışlı bir evlilik yaşamıştı. Ünlü aktör Depp’ten olaylı bir şekilde ayrılan Amber Heard, ortaya çıkan görüntülerle başı belaya girecek gibi.

Geçen günlerde Depp ile olan davanın sonuçlanması üzerine karara saygı duyduğunu fakat adil olmadığını dile getirmişti. Mahkemede Amber Heard suçlu bulunmuştu. Dava sırasında Depp ile evliyken model Cara Delevinge ile yasak bir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hatta ortaya atılan iddiaya göre Amber Heard, Elon Musk ve model Cara Delevingne üçlü bir yasak ilişki yaşamıştı.

Fakat bu iddialar ardından somut net bir kanıt sunulamamıştı. Heard’ün arkadaşlarından biri Depp’i aldattığını söylemişti. Youtuber Andy Signore ise Youtube kanalı üzerinden Cara Delevingne ve Amber Heard’ün öpüşme videolarını yayınladı. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

O görüntüler fazlasıyla viral olurken görüntülerin ardından Amber Heard’den henüz bir açıklama gelmedi. Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki dava tüm dünyanın gündeminde yer almıştı.

29 yaşındaki ünlü model Cara Delevingne ile ilişki yaşayan 36 yaşındaki Amber Heard yayınlanan görüntülerin ardından açıklama yapacak mı merak ediliyor. Johnyy Depp ise Amber Heard’ün kendini aldattığını biliyordu. Davada da kanıtlayamasalar da avukatları ile bu durumdan söz etmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu