Genel

Alp Kırşan’dan Survivor Açıklaması: Parada Gözüm Yok

Alp Kırşan'ın Zenginlik açıklaması. Survivor'ı neden bıraktı?

Alp Kırşan’dan Survivor Açıklaması: Parada Gözüm Yok. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da uzun seneler sunuculuk yapan Alp Kırşan’ın anı ayrılma kararı herkesi şaşırtmıştı. Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ayrılınca yerine Murat Ceylan’ı sunucu olarak getirmişti. Survivor’daki hayatını bırakıp ailesinin yanına giden sunucu “Türkiye’de ailemle olmayı tercih ettim. Acun Ilıcalı da bu durumu anlayışla karşıladı.” dedi.

Zeynep Dörtkardeşler ile evlenen Alp Kırşan’ın iki tane çocuğu var. Survivor’da Dominik adasında fazla zaman geçirdiği için ailesinin yanında olamayan Alp Kırşan’dan yıllar sonra Survivor açıklaması geldi. Gözlerden uzak bir hayata devam eden Alp Kırşan Bodrum’da yaşamaya başladı. Yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan 2012 senesinde Acun Ilıcalı ile anlaşma yapmış ve Survivor’da sunuculuk yapmaya başlamıştı. Alp Kırşan ani bir karar verip Survivor ile yollarını ayırmıştı. Bodrum’da bir hayat sürmeye başlamıştı. Bodrum’da Engelliler Sağlık Vakfı’nın Beyaz Gece isimli programında sunuculuk yaptı.

Efe ve Ata adında iki çocuğu olan Alp Kırşan açıklamasında “Bunlar folik asit çocukları, durmuyorlar ki. Beyin olarak seninle yarış içerisindeler. Bu yaş grubu çocuklar çok zeki oluyor. İki çocuk yapacaksanız ikincisi de erkek olacaksa çok dikkat edin. İstanbul’da yaşasaydım tımarhanelik olabilirdim sanırım. Bodrum’da olduğumuz için çocukların isteklerini yerine getiriyoruz. Benim bu çocuklar Mustafa Topaloğlu’na pabuçlarını ters giydirirler.” ifadelerine yer verdi.

Alp Kırşan zenginlik kültürünün olmadığını dile getirdi. Para ile işi olmadığını söyleyen Alp Kırşan “Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyorlar. Yenisini de kola kolay istemezler. Biz böyle büyüdüğümüz için onları da aynı şekilde yetiştiriyoruz. Ben çok mutluyum Bodrum’da, parada gözüm yok.” ifadelerine yer verdi. Çocukları ve eşiyle beraber doğa ile iç içe yaşaıdğını söyleyen Alp Kırşan “Kampa gidiyoruz çocuklarla, Efe deniz yıldızı toplamayı seviyor. Deniz kestanesini alıyorlar ve yemek istiyorlar. Doğa ile iç içe büyümeleri güzel bir şey.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu