Genel

Alişan’ın Eşi Buse Varol 34 Beden Olduğunu Video İle Gösterdi

Buse Varol'dan videolu paylaşım

Alişan’ın Eşi Buse Varol 34 Beden Olduğunu Video İle Gösterdi. Eşi Alişan ile arasını düzelten Buse Varol 34 bedene kadar düştüğünü söylemişti. Eşiyle tatile çıkan ünlü ismin basına yansıyan görüntülerde bazı takipçileri 34 beden olmadığını söyledi. Buse Varol’un kilo alarak 44 beden olduğu iddia edildi. Buse Varol ise bir video paylaşarak “Merak edenlere cevabım olsun.” diyerek şaşırttı.

Selçuk Tektaş için düzenlenen anma programına katılmaması ile dikkatleri üzerine çeken Buse Varol kış aylarının yorgunluğunu çocukları ve eşiyle beraber tatil yaparak atıyor. Şubat ayında evliliğinde kriz yaşayan ikili arasını düzeltmişti. Bodrum’da tatil yapan ikili görüntülenmişti.

Buse Varol’un sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflara takipçileri yorum yapmıştı. 34 beden olmasının imkansız olduğunu aslında 44 beden olduğunu iddia etmişlerdi. Buse Varol da arkadaşları aracılığı ile kendisine iletilen yorumlara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Buse Varol fotoğraflarına fotoshop yapmadığını belirtti. 34 beden olduğunu belirtti.

“Bazı yorumlar çok komik. 44 beden misin, olabilirdim. Benim için 42,44 veya 46 sorun değil. Sağlıklı olduktan sonra herkese yakışan bir kilo var. Hani sen 34 bedendin, fotoğraflarına shop yaptın diyorlar. Video çekiyorum, yapsam buna da yaparımç Şöyle inanmayanlar için göstereyim 34 bedenim. 40 beden iken bir sürü fotoğraf atıyordum mutluydum. Meraklılara böyle cevap vereyim, sevgilerle.” ifadelerine yer verdi.

Buse Varol yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Çocukları Burak, Eliz ve eşi Alişan ile beraber tatil yapan Buse Varol yanmış teni ile de dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu