Genel

Alişan’dan Boşanma İddialarına Şaşırtan Yanıt

Alişan ve Buse Varol boşanıyorlar mı?

Alişan’dan Boşanma İddialarına Şaşırtan Yanıt. Başarılı türkücü Alişan geçen aylarda abisi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybetmiş ti. Zor zamanlar yaşayan Alişan her fırsatta kardeşini anıyor onun yokluğunun ne kadar zor olduğundan bahsediyordu. Kardeşini kaybettikten sonra yeğenleri ile yakından ilgilenen Alişan paylaşımları ile de takipçilerine duygusal anlar yaşatıyordu. Acı olayın ardından ünlü türkücünün eşi Buse Varol ile boşanacağı haberleri gündeme gelmişti.  Boşanma iddialarını kabul etmeyen Alişan’ın son hamlesi çok konuşuldu. Alişan ve iki çocuğunun annesi Buse Varol boşanıyor mu? İşte bomba açıklama…

Evliliklerinde kriz yaşayan ünlü çift zor zamanların beraber üstesinden geliyor. Burak ve Eliz adında iki çocukları olan Alişan ve Buse Varol’un ayrılık haberleri magazin gündeminde yer almıştı. Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden ünlü türkücü Buse Varol ile evliliklerinin biteceği iddiası ile gündeme gelmişti. 2,7 milyon takipçisi olan Alişan eşine sarıldığı bir fotoğrafı paylaştı. “Uzun zaman oldu beraber fotoğraf koymayalı. Sağlık olsun sevgi olsun her daim.” ifadelerine yer verdi.

Ünlü Türkücü geçen günlerde kaybettiği kardeşinin doğum günü için paylaşımda bulunmuştu. Kardeşini ne kadar özlediğini dile getiren Alişan “Senin emanetlerine bir gün of dersem Allah o an canımı alsın.” ifadelerine yer veren Alişan son paylaşımı ile boşanıyorlar iddialarını yalanlamış oldu. Evliliklerindeki sorunlarla beraber mücadele eden ünlü çiftin aşk pozu magazin gündeminde fazlaca konuşuldu. Buse Varol da paylaşımları ile şaşırtmaya devam ediyor.

2018 yılında Buse Varol ile ayrılan ünlü türkücü ilk önce oğlu Burak’ı daha sonra da kızları Eliz’i kucağına almıştı. Alişan ve Buse Varol paylaşımları ile boşanma iddialarını yalanladılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu