Genel

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Tartıştı Mı Şok Eden İddia

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı gerginliği

Son olarak sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı 2018 senesinde ayrıldığı eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da bir mekanda tartıştığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın tartışma sebepleri ise merak edildi.

Bodrum’da tatil yapan Şeyma Subaşı iddiaya göre eski eşi Acun Ilıcalı ile Bodrum’da buluştu. Fakat iddiaya göre ikili arasında gergin anlar yaşandı. Habere göre Şeyma Subaşı çevresinde insanlara aldırış etmeden eski eşi Acun Ilıcalı’yla kızının velayeti ve nafakasına ait konularda tartışma yaşadı. Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya sesini yükselttiği iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın ise yaşanılanlardan dolayı mekandan ayrıldığı söylendi.

Geçen yıl Instagram hesabından kızı Melisa ile olan fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı “Melisa’yı Miami’de doğurdum. O zaman Melisa neden Miami’de annesi ile beraber yaşamıyor?” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Bir video da paylaşan Subaşı “Her evladın yeri annesinin yanıdır.” ifadelerine yer vererek paylaşımda bulunmuştu. Kararları tek başına verememekten dolayı yakınmıştı.

Aynı zamanda Şeyma Subaşı’nın ayrıldığı sevgilisi Meedo ile barıştığı iddia edilmişti. Mart ayında ayrılan çiftin ayrılık acısına daha fazla dayanamadığı iddia edilmişti. Subaşı ayrılık mesajı yayınlayarak ayrılığını duyurmuştu. Çiftin yeniden barıştığı iddiası ise Paris’te tatilde olan Subaşı ve kızı Melisa’nın Meedo ile olan fotoğraflarından dolayı çıkmıştı. Paris’ten Bodrum’a geçen Şeyma Subaşı iki gün önce arkadaşları ile beraber Bodrum’da kameralara yansımıştı. Tekne turuna çıkan Subaşı Cennet Koyuna gitmişti. Fakat barıştığı iddia edilen sevgilisi yanında değildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu