Genel

Acun Ilıcalı Batuhan’ın Kazandığı Arabayı Verecek Mi?

Batuhan Karacakaya Survivor'da kazandığı arabayı alacak mı?

Acun Ilıcalı Batuhan’ın Kazandığı Arabayı Verecek Mi? TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da Batuhan Karacakaya 3. olmuştu. Batuhan’ın elenmesinin ardından annesi Gülhayat Karacakaya oğluna haksızlık yapıldığını iddia etti. Survivor’da bu iddia sonrası Batuhan “Benim de bir mektubum var.” diyerek ne söyleyeceği merak edildi. Batuhan’ın bu sözlerinden sonra “Batuhan’ın mektubunu merakla bekliyorum cevabını da veririm.” ifadelerine yer vermesi dikkt çekmişti.

Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı arasında gerginlik yaşanmıştı. Bu gerginliğin nereye yansıyacağı merak edilmişti. Survivor Batuhan’ıın kazandığı arabayı geri mi alacak? Acun Medya Batuhan’a arabasını vermeyecek mi? Acun Ilıcalı Batuhan hakkında nasıl bir karar aldı?

Batuhan’ın üçüncü olarak Survivor’a veda etmesinin ardından Gülhayat Karaca Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunmuştu. Ünlü isim “Hakkımız kesinlikle yendi. Oğlum on gün boyunca hak dediği için hakkımız yendi.” ifadelerine yer vermişti. Acun Ilıcalı ise katıldığı programda “Herkes haddini bilmeli, Kimse bizim namusumuza laf söyleyemez. Batuhan’a kim neden haksızlık yapsın, bundan bizim kazancımız ne? Eğer uzatırsa bunun cezasını da çeker.” ifadelerine yer verdi. Batuhan’ın iyi bir yarışmacı olduğunu söyleyen ünlü yapımcı “Kazandığın oylama yok ki üç oylamadan ikisinde kaybetmişsin. Burada tuhaf bir durum yok. “Twitter’dan mektubum var demiş mektubunu merakla bekliyorum gereken cevabı da veririm.” ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya’nın arasında yaşanan talihsizlik sonrası şok edici bir gelişme daha yaşandı. Batuhan’ın bir oyunda Nisa ile finale kaldığı oyunda arabayı kazanması dikkat çekmişti. İddiaya göre kazandığı araba Batuhan’a verilmeyecek. Survivor programına zarar verdiği söylemi yüzünden Batuhan Karacakaya’ya kazandığı arabanın verilmeyeceği iddia edildi. Fakat Karacakaya’nın durumu hakkında Acun Medya’dan net bir açıklama gelmedi. Acun Medya’dan durum hakkında net bir açıklama gelmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu