Genel

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir’den Müjdeli Haber

İpek Filiz ile Ufuk Beydemir evleniyor mu?

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir’den Müjdeli Haber. İki senedir aşk yaşayan Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı evlilik kararı aldı. Ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı müjdeli haberi sosyal medya hesabından yüzüklü paylaştığı fotoğrafı ile verdi. Ünlü çiftin hayranları evlilik haberine çok sevindiler.

Ay Tenli Kadın isimli şarkısı ile popüler olan şarkıcı Ufuk Beydemir ve Aşk 101 dizisi ile tanınan İpek Filiz Yazıcı iki yıldır dolu dizgin bir aşk yaşıyorlardı. 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı ile 29 yaşındaki Ufuk Beydemir evlilik kararı aldı. Ünlü çift geçtiğimiz nisan ayında birlikteliklerini ilan etmişlerdi. İpek Filiz Yazıcı’dan evet cevabını alan şarkıcı Ufuk Beydemir sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaştıkları fotoğraflarına “Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmanın zamanı gelmişti” şeklinde not düştü. Mabel Matiz ve Nurgül Yeşilçay gibi isimler sosyal medya üzerinden çifti tebrik ettiler.

2016 yılında yayınlanan Babam ve Ailesi dizi ile ilk kez oyunculuk yapan İpek Filiz Yazıcı Elimi Bırakma, Kayıt Dışı gibi dizilerde rol aldı. Netflix ekranlarında yayınlanan Aşk 101 dizisinde Işık karakterine hayat vererek Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Selahattin Paşalı, Alina Boz gibi isimlerle başrol oynadı. Ardından Yeni Hayat dizisinde Gökçe karakterine hayat verdi. Son Nefesime Kadar isimli dizide Hazan’ı canlandırdı. İçimizdeki Ateş dizisinde Hale karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu Yazıcı, birçok dizi ve filmde yer aldı.

Ünlü oyuncu Ufuk Beydemir ise Sevda Gibi ve Kristal Oda albümleri ile tanınmıştı. Hiç, Biri Var, Tamirci Çırağı, Ellerin Uzansa, Aklımda Bir Dünya, Ben Bir Kek Miyim gibi single’ları ile de bilinen ünlü şarkıcı aynı zamanda müzisyenlik yapmaktadır. 30 yaşında olan Ufuk Beydemir sevgilisi İpek Filiz Yazıcı’ya evlenme teklifi etmesi ile gündeme geldi ünlü müzisyen sevgilisinden evet cevabını aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu