Genel

3 burç için önümüzdeki birkaç gün içinde kötü haber: para kaybedebilirler

Haziran ayı, belirli burçlar için bir şenlik dönemiyse, kötü haber alma olasılığı yüksek olan diğer burçlar için durum böyle olmayacaktır. Sebep 10 Haziran’dan itibaren Satürn’ün Kova burcunda gerilemesi para kaybı ve zorluklarla eş anlamlı olacak.

Morali düşük olan bazı zodyak profillerinde can sıkıntısı ve hayal kırıklığı olabilir. İkizler mevsimi onlar için sert geçecek ve beraberinde yıkım enerjisini getirecektir.

Önümüzdeki birkaç gün içinde kötü haber alabilecek ve para kaybedebilecek burçlar nelerdir?

Bazı burçlar Haziran başında kutlamaya kıyamaz. Daha da kötüsü, onları daha da zayıflatma riski taşıyan kötü haberler alacaklar. 4 Haziran’da Kova burcunda başlayacak olan Satürn gerilemesi, bütçesini yönetmekte zorlanan dengesiz bir burç olan İkizler’in de yol açacağı bir maddi kayıpla gerçekleşebilir. Söz konusu burçlar, harcama çılgınlığını yatıştırmak ve finansal kriz dönemlerini daha iyi tahmin etmek zorunda kalacak. Öngörülemeyen koşullar nedeniyle büyük miktarda para kaybedebilirler. Bu hassas dönemi atlatmak için soğukkanlılık ve sabır göstermeleri gerekecek.

– Kova Burcu

Bu koşulsuz sevgi dolu Hava burcu, 4 Haziran’da Satürn Kova’da geri giderken sinirlerini test edecek. Bu burç sahibinin moralini etkileyebilecek şüphe ve sorulardan rahatsız olacak. Kötü haberlerin birbirine bağlı olduğu bu karmaşık dönemin üstesinden gelmek için gitmesine izin vermesi gerekecek. İkizler mevsimi, özellikle iyi durumda olmayacak mali açıdan istikrarsızlığıyla onu rahatsız edebilir.

Öngörülemeyen bir harcama dönemi bütçesini büyük ölçüde azaltabilir. İş hayatında, bir kıtlık dönemi, uzun vadeli projelerini sorgulamasına neden olabilir. Kova finansal hatalarını düzeltmek için çok çalışmak zorunda kalacak. Bu zor dönemi atlatmak için duygularını ifade etmesi ve şefkatli bir kişiye güvenmesi tavsiye edilir. Bazen kaygılarınızdan kurtulmak için acınızı kelimelere dökmeniz gerekir.

– Balık Burcu

Su Elementine ait olan bu balık burcuna sahip kişiler, Satürn’ün sınırlarını zorlayacak bu retrogradasyonu sırasında özellikle öfkeli olacaktır. Açıklayamadığı zihinsel bir yük nedeniyle enerjisinin düştüğünü hissedebilir. 4 Haziran’dan itibaren, bütçesini baltalayan ve onu kemerini sıkmaya iten ödenmemiş ücretleri üstlenebilecek. Sorumluluklarını üstlenmesi ve boş zaman bütçesine dalması gerekeceğinden bu dönem mali açıdan karmaşık olacaktır. İş dünyasında, geç ödemeler, işinin uygulanabilirliğini sorgulamasına yol açar. Ancak bu affedilmeyen bir durum olduğu ve bir girişimcilik hatası olmadığı için pes etmemelidir. Doğru dersleri çıkarırsak verimli olabilecek bu kıtlık dönemiyle yüzleşmek zorunda kalacak. Para kaybı her zaman kaçınılmaz değildir ve bazen onu amorti etmek için ara vermeniz gerekir. İkizler mevsimi, duyguları sabit olmayacağı sürece Balıkları etkileyebilir. Panik yapmaya meyilli olan bu duygusal burç için yaratıcı bir aktivite veya hobi gerçek bir arınma olabilir.

– Yay Burcu

Astrolojinin dürtüsel maceracısı, kişilik özelliklerinin kurbanı olabilir! Bu dönem, önemli borçlar almasına neden olabilecek harcamalardan veya yatırımlardan pişmanlık duyabilecek Yay için çok karmaşık olacaktır. Bunu üstlenmek ve ilerlemek için gururunu bir kenara bırakması gerekecek. İş yerindeki iş arkadaşlarıyla olan çatışmalar, kariyerini ve seçimlerini sorgulayabileceğinden moralini daha da zayıflatacaktır. İş hayatında hatalar ona pahalıya mal olabilir ve kırmızıda kalabilir. Sebep ? Onu daha tutumlu olmaya yönlendiren aptallıkları. Bu dönemden yararlanmak için Yay burcunun harcamadan önce iki kez düşünmesi önerilir. Bir boşluğu gereksiz satın almalarla doldurmak hiçbir şeyi çözmez. Coşkunuzu sakinleştirmek ve istikrarlı bir finansal hayata yeniden kavuşmak için doğru dersleri öğrenmeniz gerekecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu