Genel

Ölen Kardeşi Aklına Gelen Alişan Gözyaşlarına Boğuldu

Alişan gözyaşlarına tutamadı.

Ölen Kardeşi Aklına Gelen Alişan Gözyaşlarına Boğuldu. Ünlü şarkıcı Alişan fotoğraf sanatçısı Engin Uzun’un Arafat vakfesindeki canlı yayınına katıldı. Yayında ölen kardeşi aklına gelince gözyaşlarına boğuldu. Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş geçen Temmuz ayında koronavirüs sebebi ile yaşamını yitirmişti. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın konusu açıldığında Alişan duygusal anlar yaşadı.

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş 21 Temmuz 2021’de yaşamını yitirmişti. Katıldığı canlı yayında kardeşinin ölümü aklına gelince gözyaşlarını tutamadı. Kurban Bayramı’nda takipçilerini hüzünlendiren paylaşımda bulunan Alişan kardeş özlemini en derinlerde yaşıyor. Büyük bir acı ile mücadele eden Alişan kardeşinin emanetleri ve ailesinin desteği ile ayakta kaldı.

Bayram gününde kardeşini ziyaret etmek için mezarlığa giden Alişan “Hiç ayrılmayacağız.” ifadelerine yer vererek kardeşine seslendi. Kurban Bayramı’nda yaptığı paylaşımla hüzünlendiren Alişan kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebi ile kaybetmişti. Geçen haftalarda kardeşinin doğum günü için paylaşımda bulunmuştu. “Benim kutladığım son doğum günüydü. 19 Haziran’ın artık sadece doğduğum gün dışında bir anlamı olmayacak. Canımın parçası bana bunları yazmıştı. Artık hayatımızda Eliz’de var, Selçuk’um sen rahat uyu kardeşim, Amcaları son nefesine kadar çocuklarının yanında olacak. Sen hep yanımızda olacaksın ben biliyorum. Doğum günün kutlu olsun en iyi baba, sen, çok seviyorum canımın yarısı” ifadelerine yer verdi.

Alişan’ın doğum gününde Merv Tektaş da paylaşım yapmıştı. Yengesi Alişan için “Nasıl başlasam bilemiyorum. Yeni gelecek olan yaşın her ne kadar eksik olsa da kızlarımla beraber senin yanında olacağız. Ne olursa olsun kız kardeşin olarak yanında olacağım. Seni çok seviyoruz, iyi ki varsın. Hayatın bize borcu var biliyorum ve bu borcu evlatlarımızla güzel yazılar yazarak ödeyeceğini biliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Alişan’ın eşi Buse Varol ise eşinin doğum gününü kutlamıştı. “Güzel kalpli kocam, iyi ki doğmuşsun. Eliz ve Burak senin gibi bir babaya sahip oldukları için çok şanslılar. Yürüdüğümüz yollar bazen dikenli bazen gül bahçesi olabiliyor. Seni çok ama çok seviyorum, hep yanımda ol.” ifadelerine yer vermişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu