Genel

Cedi Osman ve Ebru Şahin’in Düğünü Ne Zaman?

Ünlü Basketbolcu Cedi Osman ve nişanlısı oyuncu Ebru Şahin'in düğün detayları belli oldu

Cedi Osman ve Ebru Şahin’in Düğünü Ne Zaman? Önceki akşam Cihangir’de görüntülenen ünlü çift düğün hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren çift hazırlıkların güzel bir şekilde devam ettiğini düğünde ruhuna yakışır giyineceklerini belirtti. Ebru Şahin “Ruhuma yakışır bir gelinlikle karşınızda olacağım.” ifadelerine yer verdi.

Yeşil kombini ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin ve Cedi Osman magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladılar. Düğün hazırlıkları hakkında bilgi veren çift bazı aksaklıkların olduğunu ama halledildiğini belirttiler. Setten fırsat bulunca gelinlik provası yaptığını söyleyen ünlü oyuncu “Ruhuma yakışır bir şeyler bakıyorum.” ifadelerine yer verdi. “Detayları yavaş yavaş öğrenirsinzi.” ifadelerine yer verdi.

Magazin muhabirleri Cedi Osman’a “NBA oyuncularını düğünüzde halay çekiyor şekilde görebilir miyiz?” sorusuna gülerek “Orasına bakacağız artık.” şeklinde yanıt verdi. Hayranları ile fotoğraf çektiren ünlü çift iki senedir aşklarına devam ediyorlar. Peki ünlü çiftin düğün tarihi belli mi?

EBRU ŞAHİN VE CEDİ OSMAN NE ZAMAN EVLENİYOR?

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ve Atv ekranlarında yayınlanan Destan dizisi ile karşımıza çıkan Ebru Şahin 7 Temmuz’da Çeşme’de rüya gibi bir düğün ile dünya evine girecekler. İki senedir aşk yaşayan ünlü çift evlilik hazırlıkları ile uğraşıyorlar.

28 yaşındaki ünlü oyuncu Şahin ilk kez 2017’de Savaşçı isimli dizide Didem karakteri ile ekranlara geldi. Ardından 2018 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Burcu Selimer karakterini canlandırdı. Yasak Elma dizisinde Hira’ya hayat veren ünlü oyuncu 2019 yılında Akın Akıözü ile başrol oynayarak Hercai isimli dizide popülerlik kazandı. 2021 yılından itibaren Atv ekranlarında yayınlanan Destan isimli dizide Akkız karakterine hayat vermektedir. 2 senedir başarılı basketbolcu NBA oyuncusu Cedi Osman ile aşk yaşamaktadır. Birkaç ay önce nişanlanan çift şimdi düğün hazırlıkları yapıyor. Ünlü çift 7 Temmuz tarihinde Çeşme’de evlenecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu