Genel

Arda Turan’ın Berkay’ın Eşi ile Olan Davada Şok Gelişme

Arda Turan Davasında şok olay

Arda Turan’ın Berkay’ın Eşi ile Olan Davada Şok Gelişme. Futbolcu Arda Turan şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiası ile gündeme gelmişti. Görülen davada Arda Turan’ın beratine karar verilmişti. Mahkeme cinsel taciz sebebi ile cezalandırılması talep edilen Arda Turan’ın suçu işlediğinde dair delil olmadığından dolayı beraatine karar verdi.

Arda Turan ve Özlem Ada Şahin görülen davaya katılmadılar. Arda Turan hakkında verilen beraat kararının istinaf edilmesinden dolayı İstanbul Bölge Adliye mahkemesince tanıkların yeninden dinlenmesine karar verildi. Yargılama sürecinde tanıkların dinlenmiş olduğu belirtildi ve suçun oluşması anlamında delil olmadığından ötürü herhangi bir değişiklik olmadı. Mahkumiyet için yeterli ve kesin net delil olmadığından dolayı beraat kararı verilmesi talep edildi.

Şahin’in avukatı Bahar Balaban yetki belgesi olmadığını söyledi ve süre talebinde bulundu. Arda Turan’ın avukatı Şeref Dede ise CMK’ya göre usul yönünden şikayetçi olan tarafa süre verilmemesi gerektiğini son sözün sanık tarafında olduğunu belirterek itiraz etti. Mahkeme ise dosyanın geçirdiği aşamayı dikkate aldı ve Şahin’in avukatının süre talebini kabul etmedi.

Balaban söz hakkı istedi ve “Sanığın atılı suçtan cezalandırılması talebinde bulunmak istiyoruz.” dedi. Arda Turan’ın avukatı ise “Müvekkil yönünden dosyaya yansıyan herhangi bir olumsuzluk olmadığından müvekkilimizin suçu işlemediğine dair alınan ifadeler olup müvekkilimizin hakkında beraat kararı verilmesini talep etmekteyiz.” ifadeleri kullanıldı.

Mahkeme kararını verdi. Cinsel taciz suçundan cezalandırılması talebinde bulundu. Arda Turan Özlem Ada Şahin ile olan davada beraatine karar verildi.

Söz konusu dava 2018 yılında futbolcu Arda Turan’ın Özlem Ada Şahin’i omzundan dürtüp “Güzel kadının eğer evli olmasaydın seni asla kaçırmazdım.” diyerek tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Ayrıca Berkay Şahin ve Arda Turan arasında görülen bir davada vardı. Mahkeme söz konusu olan davada Arda Turan’a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu