Genel

Alişan’dan Duygusal Paylaşım: Emanetlerine Bir Gün Dahi Öf Dersem Allah Canımı Alsın

Alişan ölen kardeşi Selçuk Tektaş ile duygusal bir paylaşımda bulundu

Alişan’dan Duygusal Paylaşım: Emanetlerine Bir Gün Dahi Öf Dersem Allah Canımı Alsın. Başarılı şarkıcı Alişan, geçtiğimiz sene Kurban Bayramı’nda kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebi ile genç yaşta toprağa vermişti. Selçuk Tektaş’ın ölümüyle birlikte büyük bir acı yaşayan Alişan’ın kardeş acısı hala dinmiyor. Kardeşinin acısını ilk günkü gibi yüreğinde taşıyan Alişan’ın paylaşımı yürek yaktı. Ünlü şarkıcı Alişan’dan bugün yürekleri paramparça eden yeni paylaşım geldi.

Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Şelçuk Tektaş hakkında abisi Alişan paylaşımda bulundu. Kardeşinin acısını yeğenleri ile atlatmaya çalışan Alişan’ın paylaşımı yürekleri ağza getirdi. Geçen haftalarda Selçuk Tektaş’ın doğum gününü kutlayan Alişan paylaşımında “Yarın akşam seninle ilgili, ‘geçen yıl seninle şuradaydık, şunu beraber yapıyorduk’ diyeceğimiz hiçbir şey kalmayacak biliyorum. Bir önceki yıl hep senin olmadığın anlar kalacak.” Kardeşinin acısını hala yüreğinde taşıyan Alişan “Nefes alıyoruz, yaşıyoruz çalışıyoruz. Ama ne aldığımın nefesin anlamı var. Seni çok ama çok özlüyorum. Seni çok arıyorum canım kardeşim. Seni çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Alişan paylaşımında şu ifadelere de yer verdi. “Bir sene geçti sensiz Selçuk’um. Tam 1 yıl 1 aydır senin sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım biliyorum. Sadece 1 kere geldin rüyama bu kadar zamanda ve konuşup gittin. Benim sensiz hiçbir hayalim yoktu sensiz bir dünyayı hayal edemezdim. Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğimi bilemezdim. Seninle yapacağımız çok fazla şey vardı Selçuk. Şimdi her şey yarım kaldı… Şunu bil ki senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda benim canımı alsın.. Şu an bizi görüyor musun bilmiyorum ama bir anımız bile sensiz geçmiyor. Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlanmaya devam ediyorum. Burak ve Eliz’de her zaman senin gibi bir amcaları olduğu için gururlu olacak biliyorum. Benim işimde, evimde her yerde seninleyim bunu bil. Bir gün seninle buluşacağız ben sana kavuşacağım.. Allah ne kadar ömür verir bana bilmiyorum ama hep senin yanındayım ben.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu